Blog

Tripje Duitsland

DAG 8 Om 07h gewekt door de tikkende regen op het dak dat van de bomen kwam gevallen . En daarna vertrokken met heel de dag regen . Ons einddoel lag 89 km verder en dit was Bexbach , in het begin van het dorp een mooie rustige achteraan liggende camperplaats. Een heuse toren vooraanMeer lezen over “Tripje Duitsland”

Tripje Duitsland

DAG 7 Gewekt door de koekeloere haan om 7h en opgestaan om8h om dan te zien dat er dichte mist was die om 9h oploste. Verder gereden door de de vele wijndorpjes maar echt geen degelijke parking om even te stoppen hebben we dan toch eindelijk een plaats gevonden in Bad Bergzabern. Een ware degelijkeMeer lezen over “Tripje Duitsland”

Tripje Duitsland

DAG 6 Goed geslapen en rustig ontbeten namen afscheid van onze vrienden in Bad Kreuznach en reden we naar de PFALZ een streek waar ik nooit ben geweest en deze ligt zo afgelegen dat je er gewoon voorbij rijd , zodus een bezoek waard? Onderweg wilden we een een ruine bezoeken maar die was zoMeer lezen over “Tripje Duitsland”

Tripje Duitsland

DAG 4 De discoteek die naast het zwembad lag heeft tot 5h inde ochtend boenkeboenke(muziek) gemaakt en dit is nu juist dat wij niet graag horen, dus nooit meer zet ik daar nog een bandespoor op dat terrein. Rond eden tienen aangekomen bij onze duitse vrienden in Selters . DAG 5 Na een stevig duitsMeer lezen over “Tripje Duitsland”

tripje Duitsland

DAG 1 onze afspraak bij ABC Meeuwen kwam weer in het gedrang door de vele files in en rond Antwerpen. Een uurtje later waren wij er dan toch en kond de vliegdeur terug geplaatst worden. Na een telefoontje naar onze vrienden en we stonden even later in Kleine Brogel op een totaal nieuwe camperplaats 10€Meer lezen over “tripje Duitsland”

Groot verlof

DAG 23 De temperatuur van gisteren(30gr) tegenover die van deze morgen(16gr) deed ons rillen en zo hard dat mijn gebit er van brak. Dus verlof was gebroken zoals mijn tandprotese. Gedaan met verlof dat nog zou geduurd hebben tot zondag 22 augustus.

Groot verlof

DAG 22 Vermits ik de verkeerde plaats gisteren had uitgekozen gingen vandaag naar de juiste plaats en deze was aan een scheepslift Plan incline onder Lutzenbourg. Een deftige scheepslift was het dat een veertig meter overbrugde. Het was zo interessant dat we er een boottocht mee deden om de lift van nabij te zien enMeer lezen over “Groot verlof”

Groot verlof

DAG 21 Na de mooie stadswandeling reden we verder naar richting het noorden omdat ik nog een bezoek wilde afleggen aan de moezel. En de vogezen daar raak je niet op uitgekeken. Op een zeker ogenblik had een plaats uitgezocht op de app van campercontact en de verkeerde coordinaten in gedrukt van een andere plaatsMeer lezen over “Groot verlof”

Groot verlof

DAG 20 Vermits we gisteren aankwamen om half drie konden we voor de middag nog gemakkelijk Selestat bezoeken. En dat hebben we dan ook gedaan . Echt een mooie binnenstad met prachtige gebouwen en kathedralen.

Groot verlof

DAG 19 Na het lange afscheid van onze Limburgse vrienden gingen we naar de camperplaats in Selestat. Rond de drieen kwamen we daar aan en voor de rest van de dag was het puffen blazen zo warm was het tot 33gr. ging de buiten thermometer.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.