Blog

Meivakantie 2022

Dinsdag 17 mei Even terug in het verleden, de camperplaats waar we stonden in Middenmeer een pracht van een plaats met een havenmeester waar geen vraag te veel was. Maar de ophaalbrug en een slapeloze nacht was er iets te veel aan. 7h werden we dus wakker gemaakt door die brug. Op weg naar onzeMeer lezen over “Meivakantie 2022”

Meivakantie 2022

Maandag 16 mei Ook Duitsland gingen  we vandaag  vaarwel zeggen. Dus de grens over naar Nederland.  Naar Groningen en zo naar Leeuwarden de afsluitdijk over en een camperplaats gezocht. In een weidse omgeving een tulpentuin was,de plaats waar we ons gingen vestigen. Maar lang duurde deze niet. Er was zoal zo vele op den buitenMeer lezen over “Meivakantie 2022”

Meivakantie 2022

Zondag 15 mei Vroege boeren maakten ons wakker en ook de temp. buiten, het was 5gr. Ons ontbijt achter de kiezen en vaarwel Weser, we komen zeker nog eens terug maar dan samen met de fiets want er zijn mooie fietspaden naast de Weser. De volgende stopplaats was Papenburg, al enkele malen geweest hier. MaarMeer lezen over “Meivakantie 2022”

Meivakantie 2022

Zaterdag 14 mei Met voor onze motorhome een rijschool voor motoren werden we gewekt rond den achten. Een anderhalf uur later op weg naast de Weser nog altijd. Op onze weg naar het volgende stopplaats een gigantisch gebouw trok onze aandacht in Verden. Een parking gezocht en kwamen zo ook op de camperplaats van Verden.Meer lezen over “Meivakantie 2022”

Meivakantie 2022

Dag zeven langs de weser begint met enkele wolken en een gure wind. Maar na enkele km was het terug blauwe hemel. 94km verder stopten we in Nienburg op de camperplaats maar deze was volzet aan de weser. Een uitwijk mogelijkheid was er voorzien op de festspiele wei. Deze was ook niet ver van deMeer lezen over “Meivakantie 2022”

Donderdag 12 mei

En zo zijn we al aan de zesde dag bezig met de weser te volgen. Aangekomen in Hameln. De rattenvanger hebben we niet gevonden wel enkele mooie vakwerkhuizen zoals vele dorpen langs de weser. De camperplaats is gelegen tussen enkele kleine ateliers.

Woensdag 11 mei

De gekookte eitjes hebben gesmaakt. Nadien wandelden we naast de weser richting brug om zo de stad in te geraken.  Vele werken stoorden de doorgang.  Nadien trokken we naar CORVEY een Europese abdij . De terugweg naar de camping liep niet vlekkeloos wederom vele werken zodat we uiteindelijk met omleidingen 10km hadden rondgelopen

Dinsdag 10 mei

Nadat we uit H-Munden vertrokken waren hadden we besloten om een camping aan te doen in Hoxter. Aangekomen op de camping rond den elven. Na de middag BBQ en voor de rest gerust. Omdat we besloten hebben om morgen Hoxter te bezoeken.

Meivakantie 2022

Maandag 9 mei Nadat we getankt en de boodschappen hadden gedaan naar Hannover-Munden gereden. De camperplaats opgezocht, Deze ligt op de samenvloeien van de fulda en de,werra. Nog juist twee plaatsen vrij. Na het middageten de stad in. De eerste indruk geweldig en dit bleef zo. Wat een prachtige gebouwen allemaal even schoon. Een ganseMeer lezen over “Meivakantie 2022”

Meivakantie 2022

Zondag 8 mei Na een rustige nacht en fris gebakken broodjes verorberd vertrokken richting Hannover-Munden. Een 70 km verder stak een burgkasteel m´n ogen uit en wilde deze bezichtigen. Toevallig onderaan dit gebouw ligt een camperplaats en een zeer mooie dus we draaiden deze op. Wohnmobilhafen unter dem scharfen Stein . Dus we bleven hierMeer lezen over “Meivakantie 2022”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.