Blog

Weekje juli 2022

Dag 8 en 9 Bij vrienden die in het Westerwald wonen 2 dagen verbleven Dag 10 Onze vaste wijn leverancier op gezocht aan de moezel in Zell am mosel en de laatste plaats ingenomen op de camperplaats . S´anderendaags terug naar huis.

Weekje juli 2022

Dag 7 WETZLAR was het volgende stopplaats een kleine 100km verder naar beneden en uitkomend aan de rivier de Lahn. Bi nader inzicht waren we hier al geweest ongeveer 6 jaar terug. Even de aldstadt in met wederom vele vakwerkhuizen. Nadien terug naar de camperplaats die een km ver was.

Weekje juli 2022

Dag 6 En zoals geschreven van aan de camperplaats tot aan de omwalling van de stad was het 900m . Fritzlar de torentjes stad kan je ze ook noemen. Dat is het eerste zicht wanneer je hier komt aangereden. Mooie stad met prachtige vakwerkhuizen .

Weekje juli 2022

Dag 5 Omdat dit dorp zo interessant was en de temperatuur hoog opliep nog blijven staan. Heel de dag rondgewandeld en de avond de plaatselijke horeca gesponsord. Dag 6 Ditmaal reden we verder langs de weser en Fulda rivier hebben we nog een tijd gevolgd. Tot Fritslar waar we op een camperplaats opgedraaid. Ziet erMeer lezen over “Weekje juli 2022”

Weekje juli 2022

Dag 3 en 4 Ons weer een beetje verzet en logeren nu bij baron van Munchausen aan de wezer in Bodenwerder waar in 1880 nog een scheepswerf was die tot 1984 bestaan heeft. Een interessant dorp met historische altstad en ook het geboorte huis van de baron met museum en allerlei standbeelden van hem. OokMeer lezen over “Weekje juli 2022”

Weekje weg juli 2022

Dag 2 Na een beroerde nacht met jeugd met boenke boenke(muziek) en een bezoek aan Obelinck ,Nederland verlaten en Duitsland binnen gereden en na enkele km een camperplaats gezocht in Velen. De plaatselijke horeca gesponsord en hopelijk een rustige nacht tegemoet.

Weekje weg in juli

Donderdag 21 juli Normaal zou ik thuis blijven met onze nationale feestdag maar het wederom te kriebelen om onze camper te laten werken en onze warmwaterkan begon kuren te krijgen en vermits we deze bij Obelinck gekocht hadden over 10 jaar zouden we nu weer naar Winterswijk willen gaan .Dus wegwezen. Had een plaatsje gekozenMeer lezen over “Weekje weg in juli”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.