Winterreis 2022-2023

Dag 84

Na enkele winterse dagen met sneeuw op de toppen rondom nog eens een mooie wandeling gemaakt in de omgeving. Eerst naar de plaats gereden met smart maar van parking hadden ze nooit van gehoord .was niet nodig de wandeling begon met eerst te passeren langs huisjes die werden opgekalefaterd langs de bergwand gebouwd. Het paadje was eerst breed genoeg maar achter de bebouwing werd het smaller en het uitzicht nog mooier. Maar voor de bijna tachtig jarige werd het moeilijk dus terugkeren. Hetgeen dat we gedaan hadden was wel de moeite. Nadien hebben we onze calorieën terug bijgevuld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: