Winterreis 2022-2023

Winterreis noem ik het ,zou beter late zomerreis noemen 16h20 en het is nog 20gr buiten. Maar de zon laat het al 24h afweten en stormachtige wind en af en toe een regenbui. De plein staat hier bomvol(120pl) waar dat die overal vandaan komen heel veel Fransen dan volgen de Duitsers. Belgen kun je op één hand tellen en dan heb je nog drie vingers over. Nog een dag hier en we verhuizen naar Spanje. Portugal heeft me echt niet bekoord. Heeft dat nu te maken met de invlovan de Atlantische zee ik weet het niet.

Dag 41

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: