Winterreis 2022-2023

Dag 31

De dag begon grauw en grijs. Een rommelmarkt bezocht en wat kom je daar tegen juist ja de Belgische vlag in een kenteken . Nadien het shoppingcenter ingegaan met de smart en 3h later ons autootje kwijt niet meer gevonden 😪 Wat nu?? Securetie ingeschakeld een half uurtje later teruggevonden… we waren op de verkeerde parking beland.stom hé.

Dag 32

De dag begon met een ferme streep zon en we gingen eerst naar een fort zoeken maar dat was net veel soeps. Nadien een parking aan de stad Tavira gezocht . Een mooie wandeling gemaakt aan de oevers van de monding van de rivier Olhao en Alportel en een restaurant bezoekje kon ook niet vergeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: