Winterreis 2022-2023

Dag 22

De avond ervoor was echt regenachtig en veel bewolking met als gevolg geen TVbeeld meer met 85cm satelliet. Dan maar Telenet tv gekeken . Vandaag hebben we Almacao de Pera bezocht althans dat was de bedoeling, eerst nog naar een camperplaats bezocht Algarve motorhome parking. Een zand kiezelstenen pad bracht ons daarheen eerste indruk was een rommelige parkeerplaats en dan kwam ik er een dorpsgenoot tegen en de drank vloeide rijkelijk. Na de middag toch maar naar de zee gereden en een restaurant opgezocht .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: