Winterreis 2022-2023

Dag 15

Nadat we een betere plaats hadden bekomen was het al bijna middag in Portugal want je weet of niet die staan hier nog een uur vroeger dus 10 h bij ons is hier 9h. De smart eraf gereden en de stad in om een restaurant te zoeken maar daar moet je hier geen moeite voor doen. Keuze genoeg. Het weer daarentegen wil maar niet beteren,warm is het genoeg en ook de regen valt er gedurig uit de hemel. En als je even rondvraag is het de eerste dag dat het hier regent?????

Zeebaars
Snitzel????

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: