Winterreis 2022-2023

Dag 12

Vandaag wilden we even blijven staan in Peniche en deze camperplaats leende zich ertoe. De dag begon grijs zoals voorspeld was maar de temperatuur bleef hoog 19°. Eerst nog wat boodschappen en de nabij gelegen supermarkten zoals aldi en lidl en continente . Na de middag had ik op Google map gekeken en de kustlijn zag er adembenemend uit. En wij op route met smart. Het was echt prachtig zie maar naar de foto’s .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: