Winterreis 2022-2023

Dag. 8

Het vorig bericht had DAG 7 moeten zijn. We stonden in Astorga en een bezoek daar aan mocht niet ontbreken. Dus wij naar boven want de camperplaats aan de arena lag in de diepte. En het was de moeite met het paleis van Gaudi en ook de kathedraal. Daarna op weg naar Portugal en had er weer een weggetje uitgekozen met een grensovergang vanuit de middeleeuwen. Bloed zweet en tranen heb ik gelaten zeker wanneer er halfweg een bord tegenkwam waar er een bord stond dat je niet langer mocht zijn dan 10 meter. Toch heelhuids erdoor geraakt en staan nu in Braganca aan een mooi uitzicht met bijbehorende citadel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: