Winterreis 2022-2023

Dag 8

De camperplaats waar we overnacht hebben was zeer rustig zoals het dorp. Grauw en grijs zo begon de dag en het was toch een reisdag. 314km en de route die volgden was grotendeels de zelfde als de Camino de Santiago vele pelgrims gezien navenant de periode.  Ook gestopt aan zo een pelgrimdorpje CastrilloDe Los Polvazares de wegligging in dit dorp is nog van in de middeleeuwen . Onze camperplaats ligt in Astorga.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: