Colombus augustus 2022

Dag 1

We zijn aan het colombussen geslagen dit wil zeggen we gaan richting Denemarken en zullen er wel geraken maar alles wat ons ergens onderweg bevalt daar stoppen we. Onze eerste halte was Wemeldinge . Ik volg op YouTube campingtrend en vind heel interessant en deze hadden bij carmotec een bezoek gebracht en dit vond in heel interessant. Nadien hebben wij een camperplaats gezocht in Ooltgensplaat. Een mooie kleine gezellige plaatsje met haventje. Een bezoekje aan de plaatselijke supermarkt met rondwandeling inzet rustige dorpje was aangenaam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: