Weekje weg in juli

Donderdag 21 juli

Normaal zou ik thuis blijven met onze nationale feestdag maar het wederom te kriebelen om onze camper te laten werken en onze warmwaterkan begon kuren te krijgen en vermits we deze bij Obelinck gekocht hadden over 10 jaar zouden we nu weer naar Winterswijk willen gaan .Dus wegwezen. Had een plaatsje gekozen naast de rivier de Waal(Rijn) en de naam is Varik een dorpje met 50 inwoners en een dikke toren en een stomerij en een veerhuis met mooi zicht op de rivier met regelmatig bootjes die voorbij komen.

Even troosten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: