Weekje Noord Frankrijk 2022

Vrijdag 17 juni

Het verblijf op de Utopiacamping was ons goed bevallen maar met een camper blijf je niet lang op dezelfde plek wij toch niet. Daarom en zondag thuis zijn zijn we vertrokken naar onze volgende camperplaats namelijk St Valery-s-somme her departement waar we vorige vrijdag gestart zijn . Het werd warm onderweg en een aankomend weekend was voor ons met een bang hartje of we nog plaats zouden hebben en ja hoor zelf met stroom. Het werd zeer warm dus heel rustig zitten blijven en op tijd drinken is de boodschap. Morgen blijven we hier ook nog .

Eén opmerking over 'Weekje Noord Frankrijk 2022'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: