Weekje Noord Frankrijk 2022

Dinsdag 14 juni

Na een zeer rustige nacht aan de oever van de Seine geslapen te hebben reden we verder langs deze rivier en even verder kwamen we een open museum tegen dat nog niet volledig open was. Nog een camperplaats bezocht niet ver van de brug de brotonne. Na een kleine 20km weer gestopt in Aizier en deze plaats was zo mooi dat we blijven . Had nog een plaats in gedachte maar die bleek achteraf gesloten te zijn . Al goed dat we dan hier gebleven zijn . Nog een wandeling Na de middag met rivier overtocht. En de kus onder de mispelto mocht ook niet ontbreken

Eén opmerking over 'Weekje Noord Frankrijk 2022'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: