Weekje Noord Frankrijk 2022

Maandag 13 juni

Na een zeer rustige nacht deze keer nog eens Givernt binnen gewandeld en wilde deze keer de tuinen bekijken maar had niet er op gerekend dat er al 7 bussen toegekomen waren en aanschuiven is niks voor ons . Dus vertrokken maar naar Vernon dat er ook mooi uitzag .Eerst de nodige boodschappen gedaan en dan een parking gezocht in Vernon en het was NON geen enkele serieuze parking voor ons klein m.h.ke . Dus verder naar richting zee. Maar daarvoor hadden we nog wat in petto. Eerst nog een parking gezocht onderweg met view op de seine. Daar gestopt en in contact gekomen met een inwoner van Camebert die zijn vlaamse voorouders van Brugge naar Frankrijk verhuist waren in de 16de eeuw en hij kon nog Vlaamse taal .Na de gezellige babbel en ons middagmaal verder gereden en toevallig op de plaats gekomen waar we met vrienden ook nog eens gestaan hebben niet ver van de pont de brotonne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: