Weekje Noord Frankrijk 2022

Vrijdag 10 juni

Vertrokken na een tumultueuze week naar Frankrijk. Onze eerste stopplaats was Bapaume waar ook een camperplaats gevestigd is maar na een daverend klokkenluider dacht ik het mijne ervan. Heb genoeg herineringen van dat geluid dat ik daarvoor pas. Spijtig want de stad zag er belovend ui voor bezoek met op de achtergrond jachthoornblazers . Dan maar een andere plaats opgezocht en kwamen 25km verder uit op een gans nieuwe plaats. Bray-sur-somme even voorbij de camping municipal aan de oevers van de somme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: