Weekje Noord Frankrijk 2022

Zaterdag 11 juni

Besloten om nog een dag langer te blijven hier in het rustige Bray-sur-somme waar de visser in een aardsparadijs is. Zovele meren en natuurlijk de somme waar hij met plezier zijn ding kan doen maar ook wij camperaars hebben hier een mooie tijd. Het dorpje stelt niet veel voor maar de carfour-contact is groot genoeg om je boodschappen te doen en deze ligt 550m van de camperplaats. Ook lopen er hier een kudde ganzen dagelijks voorbij langs de camperplaats dus oppassen voor de ganzenkak. Passanten zie je ook genoeg die een visplekje zoeken Wij hebben ons laten leiden door een boekje van N Frankrijk dat we hebben ontvangen van de N K C waarin alle camperplaatsen staan en dit gaan we een weekje volgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: