Meivakantie 2022

Dinsdag 17 mei

Even terug in het verleden, de camperplaats waar we stonden in Middenmeer een pracht van een plaats met een havenmeester waar geen vraag te veel was. Maar de ophaalbrug en een slapeloze nacht was er iets te veel aan. 7h werden we dus wakker gemaakt door die brug. Op weg naar onze laatste camperplaats in Middelharnis was de opdracht. Al goed dat er die GPS bestaat dezer dagen ,wat een wirwar van autobanen. Tegen de middag waren we op bestemming en nog juist twee plaatsen vrij. Na het middageten een wandeling door het dorp en langs een joods kerkhof. De camperplaats naast de haven is prima gelegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: