Meivakantie 2022

Maandag 16 mei

Ook Duitsland gingen  we vandaag  vaarwel zeggen. Dus de grens over naar Nederland.  Naar Groningen en zo naar Leeuwarden de afsluitdijk over en een camperplaats gezocht. In een weidse omgeving een tulpentuin was,de plaats waar we ons gingen vestigen. Maar lang duurde deze niet. Er was zoal zo vele op den buiten kippen dier rond liepen en daar hoort een HAAN bij en deze was iets te veel van het goede . Na enkele minuten waren we terug vertrokken . En 9,6km aan een binnenhaven in Middenmeer was de volgende camperplaats. Met frietkot aan de overkant. Wat moet een Vlaming nog meer verwachten.

Eén opmerking over 'Meivakantie 2022'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: