Meivakantie 2022

Zaterdag 14 mei

Met voor onze motorhome een rijschool voor motoren werden we gewekt rond den achten. Een anderhalf uur later op weg naast de Weser nog altijd. Op onze weg naar het volgende stopplaats een gigantisch gebouw trok onze aandacht in Verden. Een parking gezocht en kwamen zo ook op de camperplaats van Verden. Een wandeling door het dorp bracht ons op het einde van de winkelstraat op het gigantisch gebouw dat een domkerk was. Een uurtje later waren we terug op route. Twintig km verder stonden we op de camperplaats van een kasteel in Thedinghausen. Na het middageten een plaatselijke wandeling gemaakt.

Eén opmerking over 'Meivakantie 2022'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: