Mei vakantie 2022

Nadat we met onze vrienden hadden afgesproken in Wachtendonck(D) doorgereden richting Wezer,een rivier in Duitsland een samenvloeien van Fulda en Eder. In reisemobil zat er een uitnodiging in om deze te volgen met alle camperplaatsen erbij . Deze gaan we nu volgen de komende dagen. Gisteren aangekomen bij de Büren. Een dorp met een camperplaats aan het sportpark met een imbiss en echt goed . En s´morgens een bakker aan de overkant. Beter kan je geen camperplaats bedenken.

Gratis camperplaats

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: