Winterreis 2021-2022

Woensdag 23 maart

En de dag begon weer met bewolking en regen vannacht. De keuze werd gemaakt . Vele kennen onderons nog het oude testament met de VLUCHT UIT EGYPTE bij ons was het de VLUCHT uit Spanje met dien verstande dat we al een van de plagen al heel de week hebben moeten trotseren. Dus starten maar vanuit Valencia naar warmere oorden Truel Zaragoza Pamplona en nu richting San Sebastian waar we gestrand zijn op de camperplaats in Irurtzun met mooi weer tussen Teruel en Pamplona op een hoogte van 1000m gereden en de temp was 4ä5 gr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: