Winterreis 2021-2022

Dinsdag 22 maart

Na een kletsnatte reisdag gisteren aangekomen op de nomadic Valencia camperplaats en een plaats aangewezen juist over de receptie. Ook heel de dag bleef het regenen . De dag nadien zijn we dan toch heen gegaan met de metro naar Valencia. Aangekomen op de plaats Xativia waar we met twee roltrappen naar boven werden gebracht. Onze mond viel open van de enorme prachtige gebouwen die verschenen voor onze ogen. Een wandeling doorheen het oude Valencia was prachtig. Na ons middag maal ergens tussen de gebouwen genuttigd te hebben gingen we terug naar de camperplaats. En zo waar de zon kwam er ook nog door. Zodoende werd het nog aangenaam.

Ingang en receptie
Camperpark

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: