Winterreis 2021-2022

Woensdag 9 maart

Na een paar heftige regendagen ei delijk nog eens het zonnetje. Natuurlijk waren de Spanjaarden wreed content met al die regen maar wij niet. Dus de koersbroek aan en wegwezen. Na enkele mislukte pogingen nu eindelijk gelukt en Finistrat gehaald langs deCV 758 naar boven. 36km en 829 calorieën verbruikt 513m geklommen max snelheid 52km/u Heb onderweg nog wat enkele foto’s genomen van een gaatje inde rots om een huisje neer te zetten ik vraag me toch af wat dat allemaal kost

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: