Winterreis 2021-2022

Zaterdag 26 februari

De dag begon met enige bewolking en werd tijd dat we onze benen nog eens in beweging gingen zetten. Daarom deze wandeling. Met een goede uitleg van vrienden de parkeerplaats gevonden waar we ons smartje konden achterlaten aan zee. Er stonden ook nog enkele campers. De wandeling begon al tussen enkele appartementen en even later het bos in met mooie afgebakende stenen. Een half uurtje later kramen we al aan het eerste aanknopingspunt. En de brug even verder wilde ik ook heen omdat daar de prachtige kloof aanwezig was . Maar het oneffen pad was niet meer weggelegd voor mijn bijna tachtig jarige echtgenoot. Dus terug naar de zee. En heb dan het andere aanknopingspunt gaan zoeken even alleen en dit was ook de moeite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: