Winterreis 2021-2022

Woensdag 9 februari

Maandag jongstleden een bezoek gebracht aan vrienden die in Benidorm stonden op camping villasol waar geen huisdieren toegestaan zijn. Ook nog andere vrienden tegen gekomen die normaal in Alfaz del Pi staan. Een gezellige dag geweest met een menu del dia . Dinsdag mijn eetkamer gaan halen bij de dental clinica . Woensdag de de felbegeerde paella en ook weer bezoek van vrienden die we al een keer gezien hadden. Maar het weer wilt niet mee voorspellingen zijn zonnig maar het blijft bewolkt

2 gedachten over “Winterreis 2021-2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: