Winterreis 2021-2022

Woensdag 12 januari

Dezelfde buitentemp.als gisteren namelijk 4gr. Maar deze keer kwam de zon er niet door. Rond den tienen in onze smart en hup naar Ronda. Een parking had ik al opgezocht en recht er naar toe gereden. Beter kon het niet uitkomen recht aan het begin van de winkelstraat. Deze voledig afgelopen en een beetje naar links en zo kwamen we aan de befaamde brug. Er over een een bezoek gebracht aan allerlei gebouwen . Het werd tijd voor onze buikjes te vullen. Nadien, wederom door de winkelstraat en terug naar de ondergrondse parkeergarage deze was wel duur voor om en bij de 4 h 6,15€. Terug naar de camping.

2 gedachten over “Winterreis 2021-2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: