winterreis 2021-2022

donderdag 6januari

De dag nadien we gefietst hadden was het weer omgeslagen naar bewolkt en kouder. Het werd niet warmer dan 17gr. Dan kwam de zon erdoor dan weer niet . Woensdag was het weer een heerlijke dag met veel zon maar ook met wind en die kwam vanuit het noorden. Vandaag zijn weer alle winkels dicht omwille van een feestdag DRIE KONINGEN die Spanjaarden hebben meer feestdagen dan werkdagen me dunkt. Vandaag is het weer zonnig maar met een een koude noorderwind warmer dan 17gr word het niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: