Winterreis 2021-2022

Maandag 3 januari

De zon was al flink alles aan het opwarmen en ik en onze buurman hadden afgesproken om een fietstocht te maken naar een camperparking in het binnenland in Villablanca en de naam van deze plaats heet Nirvana. Er rinkelde ergens een belletje maar wist niet welk. De tocht ging moeizaam de hoogte in en toen we aankwamen hadden we al een flinke tocht achter de rug. Daar aangekomen hebben we nog iets gedronken en w,at uitleg gevraagd en dan kwam het belletje weer …..s´avonds wanneer de zon ondergaat is er geen stroom omdat alles daar op zonnepanelen gaat. De weg terug was er één met putten .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: