Winterreis 2021-2022

Donderdag 30 december

Na enkele dagen stilte van geen goesting om te schrijven of nog slecht weer en het toe komen van onze vrienden uit het Westerwald.Begon het de dag ervoor al veel zonniger te worden en ook vandaag en de voorspellingen voor de komende week tot en met 10 januari zien er prima uit. Eerst met onze vrienden Uwe en Jane enkele keren gaan eten in Isla Cristina, een toertje gemaakt met de fiets en nog een dorpje tegen gekomen waar de vissersbootjes nog op het strand worden getrokken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: