Winterreis 2021-2022

Donderdag 16 december

Vandaag bezoek gebracht met smart en Roza aan Ayamonte een gezellig stadje. Eerst een parking zoeken dichtbij het centrum want dat is wel een beetje een probleem. Er lopen er altijd wel dronkaards rond die een centje willen bijverdienen met jouw naar een parkeerplaats te sturen en dan met hun hand naar jouw toe te komen en zeggen dan 2€. Eerst de markthalle gezocht met verscheidene vis en vleeswinkels ondergebracht . Dan een restaurant gezocht. Na ons buikje weeral rond gegeten terug naar de camperplaats. In het gemeentehuis stond nog een kerstborrel uitgestald.

2 gedachten over “Winterreis 2021-2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: