Winterreis 2021-2022

zaterdag 4 december

Na ons ontbijt en een lekkere douche vertrokken met iets warmere temp dan de dag ervoor. Gisteren morgen vertrokken met 4gr en Gisteren avond gaan slapen met 11gr. Dus deze morgen dan ook vertrokken met deze temp. Onderweg even de zon gezien en nadien weer hevige wind met regen . Na 421km gestopt juist onder Capbreton in Labenne-Ocean weer een pass-etapes plaats. Onze kaartje werkt goed had er op voorhand wat geld opgezet. Rustige plaats met schaduw alhoewel we deze niet nodig achten nu . Morgen Spanje in.

Eén opmerking over 'Winterreis 2021-2022'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: