even weg

ZONDAG 24 october

Een buurman die zondags zijn op benzine heggenschaar aantrekt en na een flinke woordenwisseling nog niet zijn gereedschap neerlegt die moet je ontwijken dus wij wegwezen . Ik moest toch nog de nieuwe BIP en Go uitproberen want ik zou niet graag voor een poort staan met achter mij een resem kwade truckchauffeurs ,dus wij weg naar Le Crotoy want ver kon ik ook niet rijden. Rond 15h daar aangekomen en nog een flinke wandeling gemaakt en op zoek naar de plaatselijke bakker.

2 gedachten over “even weg

    1. Je staat er maar voor zo´n poort en het werkt niet en een hele resem vrachtwagens achter je boze toeters en bellen daarom even getest en goed bevonden maar als je door de poort van de vrachtwagens mee aanschuift gaat dit ook want dat heb ik nog niet geprobeerd

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: