Even weg

Maandag 25 october

Goed maar kort geslapen en nog even blijven liggen tot er de bakker op de plein verscheen Rond de tienen nog een kleine rondwandeling gemaakt en dan terug vertrokken . Nog even tussendoor de BIP en GO heeft het prima gedaan . De volgende plaats waar we halt hielden is Berck-Plage een c.p. die een heel stuk buiten de bebouwde kom ligt maar waar we wel zehonden konden spotten . Na enkele uren had ik toch de goesting om ons te verplaatsen naar een andere en degelijke plaats waar we dan ook stroom hadden en een betere plaats.Merlimont-Plaage is de naam van de nieuwe plaats is alleen te betreden met pas-etappe kaart. Die we dan ook al lang in ons bezit hebben en waar we dan ook telkens porfijt meedoen. Op de avond telefoon gekregen van vrienden die ons nog eens wilden treffen alvorens we naar Spanje vertrokken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: