Tripje Duitsland

DAG 12

Toch maar eens vertrokken want anders stond en wij er nog en deze keer staken we de grens over naar Luxemburg en gingen overnachten in Vianden. De overstroming heeft daar ook lelijk huisgehouden zodat we wel al konden betalen voor onze plaats maar de elektriciteit was wel aangesloten en werkte naar behoren maar in ons voordeel want we moesten er geen euro’s insteken zoals voor de overstroming. Op een zondag na de middag aangekomen te zijn stond de plaats meer dan behoorlijk vol en waren er nog twee plaatsen vrij.

DAG 13

En de dag kwam dat we terug naar huis reden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: