Tripje Duitsland

DAG 9

Opgestaan met miezer regen en vertrokken van een tocht van 90km. Onderweg kwam de zon even piepen .De moezel kwam terug in zicht waar we verleden week van gaan lopen waren maar dit plaatsje was Zell en deze keer gingen we naar Mehring en plaatsje niet ver van Trier gelegen. Deze plaats heeft twee jaar dicht geweest met een echtscheiding tussen 75jarigen. Was terug open vanaf juni dit jaar en altijd graag gestaan hier.

DAG 10

Hoempapa muziek deed ons even verhuizen naar de eerste linie en stonden met een mooi zicht op de moezel met voorbij gaande schepen en voor de rest van de dag boodschappen en geluierikt de zon kwam er goed door en op de plaats gebleven.

DAG 11

Omdat het hier zo rustig staan was nog een dag erbij genomen en blijven staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: