Tripje Duitsland

DAG 8

Om 07h gewekt door de tikkende regen op het dak dat van de bomen kwam gevallen . En daarna vertrokken met heel de dag regen . Ons einddoel lag 89 km verder en dit was Bexbach , in het begin van het dorp een mooie rustige achteraan liggende camperplaats. Een heuse toren vooraan het park waar de camperplaats achterligt die in dienst was vroeger voor de koolmijn die onderaan gevestigd is en kan bezocht worden. Met ook in het park een heuse mini Europa . Echt de moeite om een bezoek te brengen. Nog een wandeling doorheen het dorp en de dag was weeral bijna voorbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: