tripje Duitsland

DAG 1

onze afspraak bij ABC Meeuwen kwam weer in het gedrang door de vele files in en rond Antwerpen. Een uurtje later waren wij er dan toch en kond de vliegdeur terug geplaatst worden. Na een telefoontje naar onze vrienden en we stonden even later in Kleine Brogel op een totaal nieuwe camperplaats 10€ stroom inbegrepen een een kleine vliegshow kregen we er gratis bij ook het geluid ervan dat was niet zo plezant maar dat duurde tot 18h.

DAG 2

Ons verlof ging verder naar de Moezel en omstreken en we zijn dan ook vertrokken na afscheid te nemen van onze vrienden. Rond 14h kwamen we op onze vertrouwde plek aan de moezel nadat we eerst nog boodschappen hadden gedaan in Zell-Barl De camperplaats in Zell is zeer uitgebreid aan het zwembad. Voor de rest van de dag gerust het was erg onweerachtig en om 20h brak er dan ook een los .

DAG 3

Nog blijven staan in Zell en in de voormiddag een kleine grote wandeling gemaakt over de autobrug door de winkelstraat en langs de voetgangersbrug en aan de andere kant van moezel zo terug naar de camperplaats . In de namiddag wijn gaan proeven en kopen voor onze schoondochter. Daarna wederom naar de CP om onze bestelling af te wachten want deze brengen ze naar de motorhome.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: