Tripje Duitsland

DAG 6

Goed geslapen en rustig ontbeten namen afscheid van onze vrienden in Bad Kreuznach en reden we naar de PFALZ een streek waar ik nooit ben geweest en deze ligt zo afgelegen dat je er gewoon voorbij rijd , zodus een bezoek waard? Onderweg wilden we een een ruine bezoeken maar die was zo slecht dat we terugkeerden en onderweg kwamen iets veel mooier tegen dan maar gestopt . Nadien een overnachtingsplaat s gezocht in Harzofen echt het einde van de wereld .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: