Tripje Duitsland

DAG 4

De discoteek die naast het zwembad lag heeft tot 5h inde ochtend boenkeboenke(muziek) gemaakt en dit is nu juist dat wij niet graag horen, dus nooit meer zet ik daar nog een bandespoor op dat terrein. Rond eden tienen aangekomen bij onze duitse vrienden in Selters .

DAG 5

Na een stevig duits ontbijt ons stilaan klaargemaakt om naar Bad Kreusnach te rijden. Een bekende plaats bij de Duitsers en zeker met dit coronajaar stond de plaats goed vol maar toch twee plaatsen naast elkaar kunnen vinden. Maar zoals overal hadden ze weer de prijs van de plaats opgedreven naar 18€ . Maar de omgeving was het wel waard zodus bleven we staan. Nog een wandeling gemaakt langs salines een hoge muur van takken waardoor ze zout water naar beneden laten vallen om de ademhaling te verbeteren

de camperplaats
De Salines

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: