Groot verlof

DAG 22

Vermits ik de verkeerde plaats gisteren had uitgekozen gingen vandaag naar de juiste plaats en deze was aan een scheepslift Plan incline onder Lutzenbourg. Een deftige scheepslift was het dat een veertig meter overbrugde. Het was zo interessant dat we er een boottocht mee deden om de lift van nabij te zien en mee te beleven. Na deze beleving gingen onze Oost-Vlaamse vrienden terug richting naar huis en reden over de grens naar Duitsland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: