Groot verlof

DAG 21

Na de mooie stadswandeling reden we verder naar richting het noorden omdat ik nog een bezoek wilde afleggen aan de moezel. En de vogezen daar raak je niet op uitgekeken. Op een zeker ogenblik had een plaats uitgezocht op de app van campercontact en de verkeerde coordinaten in gedrukt van een andere plaats . Maar dat was geen verkeerde plaats het uitzicht was zo mooi dat we er bleven staan en de alom bekende zonsondergang ook mee beleefde zoals de meeste mensen het kwamen ontdekken aldaar. De plaats heet Rocher de Dabo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: