Groot verlof

DAG 18

Vandaag hadden we afgesproken met onze vrienden in een klein dorpje aan de rivier de volongne in Docelles maar daarvoor hadden we nog een bezoek gepland in Denton voor de grootste waterval in de vogezen. Nadien naar de camperplaats waar de verassing bleek dat ook Ettiene en Josee er ook kwamen . Het was een warm weerzien van onze vrienden en werd heel donker vooraleer we in ons bedje kropen met de torenklok die om het kwarier sloeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: