Groot verlof

DAG 15

Op de camperplaats van Ornans goed overnacht alhoewel deze tussen twee straten ligt en de zon begon meer en meer haar best te doen en wij weer op route naar het volgende punt namelijk Baumes Les Dames waar we over 4 jaar nog eens geweest zijn.Onderweg nog een mooie waterval gezien die helemaal niet aangegeven was.. Daar aangekomen wist ik meteen weer hoe mooi deze camperplaats gelegen is boven een liefelijk haventje met restaurant. Daar aangekomen waren er nog plaatsen genoeg om te kunnen kiezen maar eenmaal de klok de vieren slaagt was het volde parking. S’avonds naar Le Capiteinerie om ons te laten verleiden door hun diner. De dag erop was de lucht zo mooi blauw dat we besloten DAG 16 hier ook nog te verblijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: