Groot Verlof

DAG 13

De negatieve kant van zo een succesvol vakantieoord langs de L’ain is dat alle campings en camperplaatsen volzet bleken. En dus een plaatsje zoeken soms een probleem kan zijn zoals gisteren. Lange duur toch nog een camping gevonden . De volgende morgen was het aan het regenen en langdurig. Toch maar vertrokken maar niet voor lang . Had een camperplaats uitgezocht en deze heette Nozeroy een dorp op een heuvel met kasteel erbij. Daar aangekomen zagen we dat heel de weide waar we normaal moesten opstaan zo sompig was dat het niet te doen was. Toch blijven staan op het einde van de plaats was nog verharding . Heel de godganse dag heeft het geregend tot tegen de avond kwam even de zon erdoor.

DAG 14

De dag begon toch droog en een beetje zonnig en een bezoek aan het dorpje op de heuvel stond nog op onze lijst. Drie straten met ouroude huizen en een kerk met de ruine van een kasteel dat was het lieftallige uitzicht van gisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: