GROOT VERLOF

DAG 12

Toch nog goed overnacht naast de weg . Op de c.p. kon je in de plaatselijke supermarkt een toeristische gids meenemen van de streek ,van al het water van L’ain die ze in verschillende meren verzameld hebben en er is wel wat te beleven voor een paar dagen te vullen met ook verschillende camperplaatsen. En dus onze weg op voorhand uitgestippeld volgens de bezienswaardigheden. Het eerste stopplaats was een dam van geweldige grootte en de weg liep altijd langs de L’ain Ons volgende afspraak was een museum met houten voertuigen op schaal gemaakt met een werkbank waar wij niet meer mee willen werken. Na de middag gingen we watervallen zoeken en ging onze tocht langs de rivier de L’ain snel voorbij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: