Groot verlof

DAG 11

Na het hevig onweer vannacht vertrokken in Charlieu naar de rivier L’AIN een grote rivier die hier in de jura bekend staat . De gorges waar we door reden waren mooi en de 136km die vandaag aflegde gingen heel de dag geduurd. Even gestopt in Chateauneuf even een ware bezienswaardigheid. Kerk en kasteel mooi naast elkaar .Onderweg nog een mooie brug tegengekomen. En zo kwamen we stilaan in Thoirette waar we onze overnachtingsplaats gevonden hadden , het laatste plaatsje naast de weg .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: