GROOT VERLOF

DAG 8

Rond de tienen klaar om te vertrekken na afscheid genomen te hebben van onze Nederlandse buren en langs mooie wegen naar het volgende . Had heel de week tijd gehad om de kaart te bekijken en had ontdekt dat er in de geburen van de camping er wegen leiden naar Gorges namelijk gorges de Sioule en gorges de Chouvigne. Echt een prachtige omweg om te doen met kastelen erbij. Een hele dag lang rondgereden en dikwijls gestopt om de mooie zichten . Ook hebben we een ruine bezocht want kasteel kon je dat niet meer noemen , de weg ernaar toe was weer de moeite voor ons Roosje. Ook kregen we onderweg een mooie hellingen helemaal bedekt met mauve(purperen) bloemen.

2 gedachten over “GROOT VERLOF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: