Groot verlof

Dag twee

Morgenstond heeft bewolkt in de lucht maar geen regen deze morgen. Rond de negenen waren we al op pad want we moesten vandaag bijna 400km afleggen langs niet tolwegen en dat zijn lange uren . De weg die we hebben afgelegd hebben we ook een naam gegeven namelijk de zonnebloemenroute en dat was echt langs en door de zonnebloemen de hele dag lang. Het was echt mooi. Aangekomen op de camping waar we een hele week verblijven ligt in Volvic . Deze ligt niet ver van Riom boven Clermont Ferrand . Een kleine gezellige camping .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: