Ons groot verlof

Onze eerste dag

Deze begon tussen 9 en 10 uur in de morgen met een goed vertrek en rustige wegen in en rond Antwerpen en Brussel schoten we goed op zodat we onze middag bokes konden opeten in Frankrijk al.

Maar plotseling stonden in de file in Chalon/Champagne in het midden van de stad was er een kermis wagen in panne gevallen juist aan een kruispunt in het midden van de baan en nergens kon er nog een wagen paseren.

Na een half uurtje was het gefixt door de politie en iedereen kon zijn weg weer vervolgen. Op de camping waar ik wilde vertoeven onze eerste halte bleek zo drassig dat ik er sneller ben afgereden dan ik er op was geraakt in Arcis-s-Aube. Dan maar naar Troyes daar stonden we voor een gesloten poort. Weer verder en geraakte even uit koers in Clerey Sud waar we nu vertoeven. Een eenvoudige camping met alles inbegrepen 20€ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: